rolling foodstuff || koken op (uw) locatie!

In 2015 heb ik het idee gekregen een eigen keuken te bouwen. Samen met John en Richard hebben we Rolling Foodstuff ontwikkeld en gebouwd; een multifunctionele keuken op wielen voorzien van alle gemakken zoals een grote Smeg-convectie oven, close-in boiler voor warm en koud stromend water met een Gardena aansluiting, koeling, 4-pits gasstel op propaan en een extra powerblock met 3 stopcontacten en 2 usb aansluitingen. Verder kan Rolling Foodstuff worden uitgerust met een lcd-tv scherm met hdmi-aansluiting i.c.m. een iPad; ideaal voor een powerpointpresentatie, prezi-voorstelling of een foto slide (óók via uw eigen laptop). Uiteraard óók uit te breiden met een mini Big Green Egg voor extra beleving!!

 

Inmiddels is ook de Rolling Bierbecue bij de familie gekomen! 

De unieke Bierbecue is ook zeer compact van formaat en net zo flexibel dus bijvoorbeeld zéér geschikt voor uw achtertuin of bedrijfspand. De barbecue foodtruck herbergt een grill en een biertap zodat u lekker uw eigen pilsje kunt tappen terwijl de kok voor u barbecuet en grillt.

 

 

Deze Rolling Foodstuff en Rolling Bierbecue zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld kookworkshops, ondersteuning van uw feest, demonstraties en presentaties. Door de compleetheid én compacte afmetingen kunnen Rolling Foodstuff en Rolling Bierbecue op bijna iedere plaats terecht. We hopen bij evenementen op mooi weer, ik heb de beschikking over een easy-up tent zodat onderdak gegarandeerd is, uiteraard wel weersafhankelijk. Mocht het evenement zich binnen afspelen; ook hier de mogelijkheden ruim!

 

Informeert u gerust naar de mogelijkheden, op basis van uw wensen en eventueel een persoonlijk gesprek maak ik graag een geheel vrijblijvend voorstel.